Termékeink
Pénzvissszafizetési garancia

 

Számunkra Fontos, hogy Ön igazán biztonságban érezze magát!

Bizonyos termékeinkre a Garancia mellett, amelyet az Általános Szerződési Feltételekben is olvashat.
Pénzvissszafizetési garanciát is vállalunk!

 

Mely termékekre vonatkozik a Pénzvisszafizetési Garancia?

Pénvisszafizetési Garancia, azon termékeinkre vonatkozik, amelyeket előreutalással, vagy valamennyi százalékú (pl.: 50 %) előlegbefizetésével vásárolhatók meg.

 

Miért fontos a Pénzvisszafizetési Garancia Önnek?

Mert némely termékeknél például új Munkagépeknél, van gyártási idő. Minden munkagépet 'gyártatunk', melynek van valamennyi futamideje, 2-3-4-6 hét is lehet. 
Amennyiben az Ön által kiválasztott munkagép nincs készletünkön, 'gyártatnunk' kell, mindig kérünk előleget. Előlegfizetés nélkül nem gyártunk le semmilyen munkagépet. Az előleg mértéke, a megrendelt munkagép árától függően lehet 10-20-30-40-50 %, vagy az elmúlt évek tapasztalatai alapján, számtalan alkalommal kifizették ügyfeleink a teljes vételárat (100%-ot)  is, ez az Ön döntése melyiket választja. 


A pénvisszafizetési Garancia, bebiztosítja Önt, hogy az általunk vállalt gyártási időt betartsuk, elenkező esetben, meghíúsul Ön és köztünk létrejött üzlet és, az Ön által megfizetett előleg, maradéktalanul visszatérítésre kerül.

A fentiek alapján, nekünk érdekünk, hogy Ön elégedett ügyfelünk legyen, így gyártási idejünket kivétel nélkül mindig betartjuk.