Termékeink
Rólunk

                         

Cégünk 2012 óta óta forgalmaz minőségi munkagépeket.

Az Agromunkagep webáruház kínálatát úgy állítottuk össze, hogy Ön kényelmesen, pár kattintással megtalálhassa az igényeinek megfelelő mezőgazdasági munkagépét. Nálunk számos remek áron juthat például Szántófödi permetezőgépekhezvagy Műtrágyaszóróhoz, BugonyakiszedőhözEkéhez, Tárcsához, Szárzúzóhoz, de akkor is jó helyen jár, ha új Homlokrakodót, Csillaggyűrűs hengert vagy Cambridge hengert keres. Termékeinket gyors házhoz szállítással juttatjuk el Önnek, vagy telephelyi átvételt biztosítunk, sőt nálunk akár hétvégi vagy késő esti átvételt is kérhet. 

 

Általunk forgalmazott munkagépek közvetlen a gyártótól érkeznek, így kiküszöbölve az esetleges több kézen való átfutást, mire a fogyasztóhoz érkezik a megrendelt termék. Csakis kizárólag olyan gyártókkal vagyunk hajlandóak együtt dolgozni, akik minőségi termékeket adnak ki a kezükből. Erősségünk közé tartozik, hogy munkagépeink egytől egyig rendelkeznek "kopó" alkatrészutánpótlással, valamint az általunk vállalt gyártási időt garantáltan betartjuk.                

                                                          

 

 

Gyártási időre az Ön biztosítéka a Pénzvisszavizetési Garancia vállalásunk! Pénzvisszafizetési Garanciánkról bővebben ide kattintva olvashat többet.

 

 

 

 

 

Számunkra a legkevésbé sem jelent gondot, ha csak esti órákban,  akár  19:00  óra után vagy hétvégén kéri árajánlatát, amelyet cégünk  weboldalán a jobb alsó sarokban megtalálható "Messenger" gombra Képtalálat a következőre: „messenger” kattintva könnyedén megtehet, mi pedig élő chat-en keresztül válaszolunk Önnek rövid időn belül. Megrendeléseit a lehető legrugalmasabban kezeljük. Csatlakozzon Ön is az Agromungagep webáruház vásárlói közé!